17 Eki 2014

Blender-Beyaz Eşya Merkezi

Blender: mutfak işlerini kolaylaştıran küçük mucize!
Yiyecekler ya katı ya da sıvı olur diyorsanız, yanılıyorsunuz! Mutfağınızda sadece katı ve sıvı yiyecekler varsa; sizi ikisinin arasındaki her kıvam ve sertliğe erişebileceğiniz blender dünyasına davet ediyoruz! Blenderler sıvılaştırmak, karıştırmak, kesmek ve püre haline getirmek gibi temel görevler için kullanılır. Hepsinde bir motor mekanizması ve bir dönme uzantısı bulunur. İhtiyacınıza ve kullanım şeklinize göre bu uzantıya takıp çıkarabileceğiniz bıçaklı veya bıçaksız başlıklar vardır. Bazı modellerde motoru aşağıda, bazılarında ise tepede yer alır. Daha pratik olduğu için, elde kullanılan modelleri her kapta kullanabilirsiniz. Blenderleri, farklı özelliklerine göre seçebilirsiniz. Kimisi kendine ait bir kabı olmasını ister, kimi ise az ses çıkartmasını tercih eder. Kullanım alanı çeşitli olan bu mutfak aletinin, içeceklerle karışım yapmak isteyenlere özel modelleri olduğu gibi, birçok işi aynı anda yapan çok yönlü modelleri de bulunmaktadır.
Blenderin hızına yetişilmez!
Blenderi hangi hızda çalıştırmanız gerektiği, tercihlerinize ve hazırladığınız yiyeceğin yapısına bağlıdır. Kullanım sırasında el ve kolunuzun mümkün olduğunca rahat etmesini sağlayan bu pratik aletler, işinizi hızlıca bitirebilmeniz için tasarlanmıştır. Hız ayarınız konusunda titizseniz ve sert malzemeleri kolaylıkla alt etmek istiyorsanız, Philips’in zengin aksesuar seçeneği sunan blenderlerine bakmanızda fayda var. Tefal, elde kullanabilecek, pratik modelleri ile işinizin çabuk bitmesini sağlayacak. Hız ayarı ile uğraşmak istemiyorsanız, akıllı Braun modelleri yardımınıza koşuyor. Mutfağına hareket katmak isteyenler, Kenwood’un canlı renk opsiyonları sunan, geniş kapasiteli modellerini tercih edebilir. Kullanım sıklığınız yoğun değilse, Arnica’nın hesaplı opsiyonları işinizi kolaylaştıracak. Bir, iki, üç dört, beş! Hızınıza uygun bir blender mutlaka var!
Blender ile her şey istediğiniz ayarda!
Her zevke ve ihtiyaca göre seçenekler sunan beyazesyamerkezi.com’daki ürünlerden size en uygun olanı seçin, 3D Secure ödeme sistemi ile güvenli bir şekilde alışveriş yapmanın keyfini yaşayın. Havale, kredi kartı ya da kapıda ödeme seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Maksimum kalite, en uygun fiyat seçenekleri ve güvendiğiniz markalar hemen kapınızda!
http://www.beyazesyamerkezi.com/mutfak-gerecleri/blender-mikser

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder