17 Eki 2014

Fotoğraf Makinesi-Beyaz Eşya Merkezi

Akıp Giden Hayatı Dijital Fotoğraf Makineleriyle Ölümsüzleştirin!
Hayat bakmasını bilene pek çok unutulmaz kare sunar… Belki her gün geçip gittiğimiz o sıradan yolda bile, fotoğraflanmayı bekleyen bir cevher gizli olabilir. Tatilde, sevdiklerinizle çıktığınız bir yemekte, hatta köpeğinizle yürüyüş yaparken hayatın ‘an’larının hafızanızdan silinip gitmemesi dijital fotoğraf makineleriyle mümkün.
Neden Bir Dijital Fotoğraf Makinesi Edinmelisiniz?
Akıllı telefonların fotoğraf çözünürlüğü ne kadar iyi olursa olsun, bu iş için özel olarak üretilmiş makinelerle çekeceğiniz fotoğraflarla yarışamazlar. Bakmaya değer fotoğraflar çekmek istiyorsanız bir dijital fotoğraf makinesi satın almalısınız. Seçiminizi yaparken öncelikle nasıl bir makineye ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekir. En iyi fotoğrafları çekebilmek için ayarları otomatik bir şekilde kendi kendine yapan, pratik bir makine mi istiyorsunuz yoksa kendi fotoğrafçılık becerilerinizi ön plana çıkarmak için kontrolü tamamen size bırakan bir model mi? ? Unutmayın, piyasada bulunan basit ve ekonomik birçok modelle de harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Dijital fotoğraf makinenizi seçerken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli iki unsur, sensör ve lenstir.. Sensör, makinenin görüntü kalitesinin kaç piksel olduğunu ve ışık duyarlılığı yani ISO değerini belirliyor. ISO ne kadar yüksekse az ışıklı yerlerde çekeceğiniz fotoğraflar o kadar kaliteli olacak. Lenste ise hız ve yakınlaştırma değerleri önemli. Diyaframın açılıp kapanma hızı, lens hızını belirliyor, hız arttıkça az ışıklı yerlerde yapılan çekim kalitesi yükseliyor. Zum yani yakınlaştırma ise 3x, 8x gibi değerlerle belirtiliyor. Özellikle optik zum yapabilen bir objektifle daha başarılı sonuçlar almak mümkün.
Dijital Fotoğraf Makinesi Seçiminde Doğru Adres:
Sony’nin kompakt dijital fotoğraf makineleri, yüksek çözünürlük, HD video kayıt ve panoramik çekim özellikleriyle yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz pratik cihazlar.Adrenalin tutkunlarının hoşuna gidecek, suya, toza, darbeye dayanıklı modeller de Sony de mevcut. Görüntü sabitleyicisi sayesinde hareket halindeyken bile nefis kareler yakalayacaksınız. Profesyonel sonuçlar için yine Sony’nin yüksek ISO değerlerine, 50x zuma ve 20,4MP çözünürlüğe sahipmodellerinitercih edebilirsiniz. Fotoğrafın ve fotoğrafçılığın büyülü dünyasına adım atmak tahmin ettiğinizden daha kolay. Dijital fotoğraf makineleri her seviye fotoğrafçının istek ve ihtiyaçlarına cevap veriyor. Modelleri incelemek için beyazesyamerkezi.com’a gelin, mutlaka zevkinize uyan bir ürünle karşılaşacaksınız!
http://www.beyazesyamerkezi.com/elektronik/fotograf-makinesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder