21 Eki 2014

Termosifon-Beyaz Eşya Merkezi

Termosifon-Beyaz Eşya Merkezi
Evinizdeki Sıcak Su Deposu: Termosifonlar
Eve yorgun argın geldiğinizde sıcak bir duş alabilmek, özellikle kışın ellerinizi sıcak suyla yıkayabilme rahatlığına sahip olmak, kısacası musluğu her açtığınızda, dilediğiniz zaman sıcacık akacak bir suyla karşılaşmak için en ekonomik çözümü sunan ev aleti termosifonlardır. Evinizde sıcak suya erişim lüksünü hem pratik hem ekonomik şekilde elde etmek istiyorsanız, gelin termosifonların özelliklerini ve markaların ürettiği modelleri tanıyalım.
Termosifonlar Elektrik Faturanızı Kabartmaz
Bu cihazlar suyu daima alt kısımlarında ısıtır, ısınan su yükselerek borulara ilerler ve siz istediğiniz zaman musluğunuzda sıcak suya erişiminiz olur. Modeline göre farklı hacimlerde su biriktirebilen cihazların kazanındaki su ısınıp genleşerek yükselir ve kullanılmak üzere dağıtılır; dağıtılmayan su soğuyup kazanın alt kısmına yeniden ısıtılmak üzere geri döner. Termosifonlar çalışır durumda olduğu sürece suyu daima sıcak tutar; şofbenle arasındaki en büyük farklardan biri budur. Bir diğer önemli farksa şofbenlerin genelde doğalgaz veya tüple, termosifonlarınsa elektrikle çalışmasıdır. Ancak elektrikle çalışmaları, kabarık faturalar anlamına gelmez. Aksine, kazanındaki suyu sıcak tutmak için harcadığı enerji çok düşüktür. Bu nedenle siz evde olduğunuz sürece cihazın hep açık konumda bırakılması tavsiye edilir. Gövdesindeki izolasyon sayesindeyse suyun soğumasını önler.
Termosifonların Geniş Kapasiteleriyle Tüm Eve Yetecek Kadar Sıcak Su!
Termosifonlar 50 litreden 100 litreye kadar suyu ısıtabilecek kapasitede kazanlara sahiptir. Banyoya, mutfağa veya evinizde varsa küçük bir çamaşır odasına yerleştirilebilir. Bazı yeni modellerde dijital gösterge de bulunabilir. Demirdöküm, farklı kapasitelerdeki modellerle her evin kullanım seviyesine uygun cihazlar üretiyor. Kazanında kullanılan titanyum emaye maddesi uzun ömürlü olmalarını sağlıyor. LCD ekranlı Baymak modelleri, suyu 40 ila 80 derece arasında ısıtabiliyor, 20 milimetrelik izolasyon kalınlığı ile suyun çabuk soğuması önleniyor. Tam 100 litrelik kazana sahip bazı Ariston modelleri, özel boru yapıları sayesinde daha fazla miktarda sıcak suyun çıkışına olanak tanıyor, böylece evde aynı anda birkaç musluktan sıcak su akması sağlanıyor. Emniyetli, ekonomik ve kullanışlı bir ürüne dokuz taksit avantajıyla sahip olmak için, beyazesyamerkezi.’com’u ziyaret edin!
http://www.beyazesyamerkezi.com/termosifon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder