20 Eki 2014

Ani Su Isıtıcı-Beyaz Eşya Merkezi

Ani su ısıtıcısıyla, sıcak su hiç kesilmesin!
Eviniz çok küçük ve termosifon koyacak yeriniz yok mu? Evinizde henüz bir sıcak su tesisatınız yok mu? Muhtemelen mutfağınızda sıcak su kullanabilmek istiyorsunuz… Kim istemez ki? Belki de yazlığınızda istediğiniz an sıcak su bulabilmek için pratik bir çözüm arıyorsunuz. Endişelenmenize hiç gerek yok! Hem faturanıza hem de size dost bir çözüm, ani su ısıtıcısıyla mümkün!
Elektrik faturasının dostu: Ani su ısıtıcısı!
Kompakt tasarımıyla her yere monte edilebilen ve size anında sıcak su sağlayan ani su ısıtıcısı, istediğiniz sıcaklıkta suyun istediğiniz sürece musluktan ya da duştan, sıcaklığı değişmeden akmasını sağlıyor. Böylece kullanım boyunca suyun soğuması veya su ısınsın diye boşa su akıtılması gibi durumlar kesinlikle yaşanmıyor. Ürünleri istediğiniz yerde, istediğiniz şekilde monte edebilirsiniz. Ayrıca oldukça uygun fiyatlı ürünler sayesinde, sürekli su akıtılmasına karşı, hassas ısı ayarı sağlayan hızlı ısıtma sistemi %20 oranında daha az enerji harcayarak, elektrik faturalarınızın da kabarık gelmesini engelliyor. Eğer evinizde termosifon koyacak yerinize yoksa duş başlıklı modelleri tercih edebilirsiniz. Mutfağınız için tercih edebileceğiniz ya da banyonuzda çok yer kaplamayacak bir ürün istiyorsanız Baymak marka ani su ısıtıcıları arasından evinize uygun bir ürün bulabilirsiniz. Aradığınız, duş başlığı olan bir modelse, Arzum duş başlıklı ani su ısıtıcıları ya da Vestel marka ani su ısıtıcısı tercih edebilirsiniz. Yine kompakt bir ürün arıyorsanız, Veito marka ürünler arasından küçük ve kullanışlı modellere göz atabilirsiniz.
Ani su ısıtıcısıyla “Duşta su bir anda soğuyor, donuyorum” denen günler artık uzakta!
Birbirinden farklı modeller ve markalar sayesinde, artık siz de mutfağınız ya da banyonuz için en uygun ani su ısıtıcısını en uygun fiyata beyazesyamerkezi.com’da bulabilirsiniz. Bununla birlikte yapacağınız alışverişler 3D Secure sistemiyle güvence altında! Üstelik havale, kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneklerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Aradığınız ürünün modelini, markasını ve özelliklerini seçin; beyazesyamerkezi.com sayesinde, en ucuza en kaliteli ürüne, kolayca ulaşın!
http://www.beyazesyamerkezi.com/ani-su-isiticisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder