16 Eki 2014

Altus - Beyaz Eşya Merkezi

Evinizin Her Yerinde Altus ile Üstün Kalite

Beyaz eşya ya da küçük ev aleti seçerken nelere dikkat ederiz? Öncelikle fiyat-performans dengesi ve satın alacağımız cihazın yıllarca kullanabileceğimiz kadar dayanıklı olması önemli. Ayrıca bilinen bir marka olmasının verdiği güven ve yetkili servis ağının genişliği de göz önünde bulundurduğumuz kriterler arasında. Bu kriterlerin tümünü karşılayan kalitede ve evinizin her odasında kendine yer bulacak, geniş ürün çeşitliliğine sahip bir marka var: Altus. Bu isim size de çok tanıdık gelmiyor mu? Beyaz eşya ve elektronik denince akla ilk gelenlerden olan Arçelik’in markalarından biri!

Altus, Koç Holding Güvencesiyle Evinize Geliyor

1998 yılında kurulan marka, bugün hem Türkiye’de hem de Romanya ve Rusya’da tam 11 üretim tesisiyle hizmet veriyor. Markanın 19 bin çalışanı ve ülke çapında dört bini aşkın satış noktası bulunuyor. Taşıdığı Koç Holding logosuyla müşterilerinin güvenini anında kazanıyor. Markanın beyaz eşyadan ankastreye, klimadan, küçük ev aleti ve kişisel bakıma uzanan geniş bir ürün yelpazesi var. Hem dayanıklı hem de fonksiyonel ürünleri, ekonomik fiyatlarıyla her alım gücüne hitap ediyor. Misyon olarak teknolojiyi yalın halde kullanmayı benimsemiş olan Altus, bu sayede uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Altus Hayatınızı Her Alanda Kolaylaştıracak

Altus’un toz torbasız elektrik süpürgesi, 230 W emiş gücüyle evlerde tozdan eser bırakmayacak. Havadaki partikülleri yakalayan Hepa filtresiyle hijyenik ev hanımlarının gözdesi olacak. Derin dondurucu kategorisinde birçok modeli bulunan Altus, 100 litreden 315 litreye kadar depolama alanlarına sahip uygun fiyatlı cihazlarıyla her evin ihtiyacına hitap ediyor. Yalın ama kullanışlı narenciye sıkacaklarıyla, vitamin deposu meyve sularınız da yine Altus’tan sofranıza gelecek. Bunlar haricinde ütüler, su ısıtıcıları, çay kahve makineleri gibi küçük ev aletleri ve buzdolabı, çamaşır makinesi, su sebili gibi beyaz eşyalara da ürün gamında geniş yer veriyor. Markanın ürünlerini beyazesyamerkezi.com’da özel indirimlerle daha da uygun fiyatlara ve garantili olarak satın alabilirsiniz. Tüketicilerin hayatını kolaylaştırma amacıyla yola çıkan markanın tüm ürünleri yıllar boyu aynı rahatlıkla kullanılabilecek teknolojiyle üretiliyor.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/altus/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder