16 Eki 2014

Arzum - Beyaz Eşya Merkezi

47 Yıllık Deneyimin Ayrıcalığını Arzum’la Yaşayın

Hayatın her anına dokunup onu güzelleştiren markaların bize kattığı değer tartışılmaz. Zamanın su gibi akıp gittiği bu yoğun tempoda yetişmemiz gereken o kadar fazla şey var ki, bu yüzden kahve suyu kaynatmak gibi basit bir iş için bile, bunu daha hızlı yapabilen su ısıtıcıları tercih ediyoruz. Tabii küçük yardımcılarımızın bizi yüzüstü bırakmaması için onları satın alırken bildiğimiz markaları tercih ediyoruz. İşte çoğu evde bir Arzumürünü olmasının da nedeni bu. 47 yıl önce kurulan firma, bunca yıl içerisinde hepimizin güvenini ve sevgisini çoktan kazandı.

Hem Güzelliğimizin Hem de Ev İşlerimizin Yardımcısı Arzum

Markanın ürün gamı, gıda hazırlama ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine, elektrikli temizlik ürünlerinden ütülere kadar uzanıyor. Arzum en değerli elektrikli ev aletleri markası olma vizyonuna doğru her büyük adımlar atarak ilerliyor. 1966 yılında kurulan marka, günümüzde 25 ülkeye ihracat yapmasının yanı sıra, Türkiye sektöründe lider konumunda bulunuyor. Yenilikçi ve çevreye duyarlı teknolojileri benimseyen marka, kazandığı tasarım ödülleriyle bu alanda iddialı olduğunu kanıtlıyor. Markanın misyonu küçük farklarla büyük rahatlık yaratmak ve yaşatmak. Ayrıca 2011 Mayıs ayında, Turquality kapsamında Marka Destek Programı'na alınarak, dünya markası olabilme yolunda ilk ve en önemli adımı da attı.

Arzum Ne Tasarımdan Ne de Kaliteden Ödün Veriyor

Türk kahvesi keyfine keyif katan Arzum Cezve, dört fincan kapasiteli bir kahve robotu. Kahveyi tam kıvamında içmeyi sevenler Cezve’ye bayılacak! Bu ürünün 2008 yılında ‘En iyi Tasarım’ ödülünün sahibi olmasına şaşmamak gerek. Saçlarınız için de Arzum’un sunduğu çözümler var. Saç maşaları ve düzleştiriciler en inatçı saçları bile dilediğiniz forma sokabilmeniz için ideal. Mutfakta yiyecekleri doğrama işini bir çırpıda halletmek isteyenlere Arzum’un çeşitli modellerdeki blenderlerini öneriyoruz. Sürahi veya çubuk şeklinde, farklı aksesuarlarla tamamlanan bu küçük cihazlar, yemek hazırlamayı kolay ve hızlı hale getirecek. beyazesyamerkezi.com markanın ürünlerini, yine markanın garanti kapsamında sizlere sunuyor. Taksit avantajları ve indirimli alışveriş ayrıcalığını siz de yaşayın!
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/arzum/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder