16 Eki 2014

Baymak - Beyaz Eşya Merkezi

Baymak, Evinizi Sıcacık Yapacak!

Evde mutlu ve konforlu bir yaşan sürmenin önemli koşullarından biri de ortamın sıcaklığının tam sizin istediğiniz gibi olması değil midir? Sıcak yaz günlerinde klimayla serinlemek, soğuk günlerdeyse kalorifer peteklerinden yayılan ısıyla sarmalanmak ne güzeldir... Baymak, 45 yılı aşkın süredir geliştirdiği sistemleriyle bizleri istediğimizde sıcacık istediğimizde ise serin evlere kavuşturuyor. Markanın kombi, klima, şofben ve termosifon gibi ürünleri bulunuyor.

Baymak Bir Dünya Şirketi Olma Yolunda İlerliyor

Türkiye’de uzun yıllar faaliyet gösteren marka, Tepeören’deki iki üretim tesisi, ülke çapında 1200 bayi ve 2100’den fazla satış noktasıyla hizmet veriyor. 2013 yılında bir Hollanda firması olan BDR Thermea’ya katılan marka, bu önemli teknolojik gücü de arkasına alarak dünya markası olma yolundaki ilerlemesini sürdürmeyi hedefliyor. 2023 yılına kadar Türkiye’deki ününü dünyaya da yayarak, dünyanın en değerli 10 markası arasına girmeyi hedefliyor. Kalitesi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemiyle belgelenen Baymak, aynı zamanda üretimde enerji verimliliği ve geri dönüşüm gibi çevreye duyarlı politikalar izleyerek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma amacı güdüyor.

Baymak Teknolojisiyle Daha İyi İklimlendirilmiş Evler

Baymak’ın hem hermetik hem de yoğuşmalı, ev tipi kombileri bulunuyor. Yoğuşmalı kombilerde, nemin yoğunlaşmasıyla ortaya çıkan buhardaki ısısının bir kısmı yeniden kullanılıyor. Bu da kombiyi daha ekonomik kılıyor. Ancak kombiyi herhangi bir su giderine bağlama şansınız yoksa hermetik kombi tercih etmeniz gerekiyor. Eğer dayanıklı ve ekonomik bir klima almak istiyorsanız, doğru tercih yine Baymak olacak. Marka, bazı klima modellerini tam 7 yıllık garanti kapsamında koruyor. Ayrıca markanın tüm klimaları, A tipi enerji sınıfına mensup. Şofben ve termosifonlara alternatif olarak, daha hızlı ve ekonomik bir su ısıtma sistemi tercih edeceklerin,Baymak’ın ani su ısıtıcılarına göz atmasında fayda var. Banyo tipi veya tezgah altı modelleriyle ister banyonuzda, ister mutfağınızda anında sıcak suya kavuşabiliyorsunuz. Markanın ürünleri, beyazesyamerkezi.com’dan %100 alışveriş güvencesi, taksit avantajları ve hızlı kargo süreleriyle evinize gelecek.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/baymak/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder