15 Eki 2014

Braun - Beyaz Eşya Merkezi

Braun, Güne Hazırlanmada En İyi Dostunuz

Modern hayatın gerektirdiği şeylerden biri zamanımızın çoğunu evimizin dışında geçiriyor olmamız olduğu için artık hep bakımlı görünmek istiyoruz. Sinekkaydı tıraş olmadan, saçlarımızın mükemmel göründüğünden emin olmadan kendimizi rahat ve mutlu hissetmemiz pek de mümkün olmuyor. Neyse ki Braun, mükemmel tasarlanmış kişisel bakım ürünleriyle bizi güne profesyonelce hazırlıyor. Kişisel bakım ve sağlık alanlarındaki ürünlerinin yanı sıra, gıda hazırlama grubu ve ütüleriyle de hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya çoktan başladı bile!

Braun Hem Kadın Hem de Erkeklerin Gözdesi

Braun, erkekler için tıraş ve saç kesme makineleri, kadınlar içinse epilatör ve saç şekillendirme ürünleri üreterek, bakımlı görünmek isteyenleri kusursuz tasarımlı modelleriyle cezbediyor. Bir Alman markası olan Braun, ürünlerinin tümünde ‘tasarımın ötesine’ ulaşmayı hedefliyor ve marka çizgisini ‘fark yaratmak’ olarak belirliyor. Gerçekten de marka, modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla kullanıcıların hayatına hep yeni bir fayda katmak amacıyla çalışıyor. Markanın en sevdiğimiz özelliklerinden bir diğeri, sürdürülebilirlik konusuna verdiği önem. Üretim sırasında enerji tüketimini ve atıkları azaltarak, cihazlarını uzun yıllar çalışacak dayanıklılıkta tasarlayarak ve daha az ambalaj kullanarak çevreye verdiği olumsuz etkileri minimuma indiriyor.

Sağlıklı Bir Yaşamın Anahtarı Braun’da

Marka, hava temizleyicileri, dijital ateş ve tansiyon ölçme aletleriyle güzelliğimiz kadar, sağlığımıza da önem verdiğini kanıtlıyor. Ayrıca katı meyve sıkacakları, vitamin dolu meyve sularını kolayca hazırlayarak, hasta olmamamız için elinden geleni yapıyor. Markanın kadınlar arasında en bilinen ürünü Silk-Epil serisi epilatörler. Kadınları kişisel bakım konusunda en çok uğraştıran mesele olan istenmeyen tüyler bu aletlerle acısız ve zahmetsizce ortadan kalkıyor. Erkeklerse sakal ve saç kesme makinelerinin üstün becerileri sayesinde hep bakımlı görünmeyi başarıyor. Markanın blender ve ütü ürün grupları da, fiyat performans açısından piyasada satın alabileceğiniz en iyi ürünler arasında. Beyazesyamerkezi.com’da Braun’un ürünlerini özel indirimler, İstanbul içine ücretsiz kargo hizmeti ve bazı kredi kartlarına taksit avantajlarıyla satın alabilirsiniz. Siz de günlük hayatınızda fark yaratacak bir teknoloji, kişisel bakım uygulamalarınızda kolaylık sağlayacak yepyeni cihazlar arıyorsanız, çözüm Braun’da!
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/braun/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder