20 Eki 2014

Elektrikli Izgara-Beyaz Eşya Merkezi


Evde barbekü yapılır mı sorusunun cevabı: Elektrikli ızgara!
Bahçeli, büyük, müstakil bir evde oturmak herkesin hayalidir… Tabii o evde barbekü partisi vermek de! Izgaradaki etin leziz kokusu bahçeye yayılır ve tüm misafirleri kendine çeker! Upuzun masanın etrafında çeşit çeşit etler, tavuk kanatları ve belki de közlenmiş sebzeler! Hangi sosun ete daha çok yakıştığı hakkında tartışmalar ve “pişti mi, pişmedi mi?” kararsızlıkları… Tabii tüm bu etkinliğin en güzel yanıysa, tüm aksiyonun bahçede olması ve evde hiç koku olmamasıdır. Peki bahçeli bir eviniz yoksa, ızgara yapamayacak mısınız?
Elektrikli Izgara ile mutfakta barbekü partisi var!
İster balık pişirin, ister et ya da tavuk… Dilerseniz sebzeleri şişe dizin; dilerseniz folyoya patates sarın; ama evde ızgara yapmaktan korkmayın! Çünkü artık tavada yağ içinde kızartmadan hallice ızgaralar yapmanın, koku gitsin diye ocakta limon kabuğu yakmanın devri kapandı. Kokusuz-dumansız elektrikli ızgaralardan tutun da lava taşlı ya da yıkanabilir tepsili elektrikli ızgaralara kadar farklı seçeneklerle, evinizde harikalar yaratabilir, sevdiklerinizle keyif dolu barbekü partilerine damganızı vurabilirsiniz. Eğer elektrikli ızgaranızla tam bir barbekü havası yaşamak; ancak ankastrenin rahatlığından da vazgeçmek istemiyorsanız, ankastre özelliği ve lava taşlı ızgarasıyla Bosch’u tercih edebilirsiniz. Kalabalık misafirlerinize harika lezzetleri aynı anda sunabilmeniz için çift taraflı kullanım rahatlığıyla, Era modelleri tam aradığınız ürünler olabilir. Yemek pişirirken yağ oranına dikkat ediyorsanız, yağ eklemeden ızgara yapmanızı sağlayacak olan Phillips’in özel plakalı modelleri sayesinde sağlıklı ızgaralar yapabilirsiniz.
lektrikli ızgara ile leziz sofralar!
“Barbekü partisi için bahçeye gerek yok!” diyorsanız, siz de mutfağınız için en uygun elektrikli ızgarayı en uygun fiyata beyazesyamerkezi.com’da bulabilirsiniz. Bununla birlikte yapacağınız alışverişler 3D Secure sistemiyle güvence altında! Üstelik havale, kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneklerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Aradığınız elektrikli ızgara modelini, markasını ya da özelliklerini seçin ve beyazesyamerkezi.com sayesinde, en ucuza en kaliteli ürüne, kolayca ulaşmanın keyfiyle, sevdiklerinize mutfağınızda yarattığınız harikalarla leziz barbekü partileri verin!
http://www.beyazesyamerkezi.com/Elektrikli-Izgara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder