15 Eki 2014

Kumtel - Beyaz Eşya Merkezi

Kayseri’nin Artık Sadece Mantısı, Pastırması Değil, Kumtel’i de Meşhur

Ülkemiz yavaş yavaş beyaz eşya sektöründe dünya devi markalar ile yarışmaya başladı ve elektronik sektörüne yapılan yerel yatırımlar ciddi oranda arttı. Yerli firmalar, yabancı firmalarla hem kalitede yarış edebilecek hem de fiyatlarıyla cebimizi yakmayacak seviyeye ulaştığı için evlerimizde yerini almaya başladı. Soğuktan korunmak için, fırında enfes bir balık yapmak için ya da sıcaktan bunaldığınızda sizi serinletmek için imdadınıza yetişen yerli bir marka var Kumtel. O Orta Anadolu’dan dünyaya yayılan yeni yıldızımız.

Kim Korkar Soğuktan Evde Kumtel Varsa

Kumtel yerli bir marka, hem de yüzde yüz yerli bir marka. Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde dev bir kapalı alanda üretim yapıyor. Fabrikaya girdiğinizde gözünüze ilk çarpan kadınların üretimde aktif olarak çalıştıkları. Bu durum doğal olarak üretimde kadınların perspektifinin üretime yansımasını sağlıyor. Kaliteye son derece önem verilen tesiste, ürün her aşamada ara kontrolden geçiyor ve müşteriye sunulmadan önce kalite güvence departmanı uzmanları tarafından son kontrolden geçerek müşterinin kullanımına hazır hale getiriliyor. Tüm ürünlerinde garanti veren firma, aklınıza gelen gelmeyen tüm kalite belgelerine ve sertifikalarına da sahip. Firmanın en önemli avantajı, ara ürün olarak kabul edilen birçok parçanın da fabrikada üretilmesi; bu durum firmanın A’dan Z’ye tüm süreçlere hakim olmasını sağlıyor. Kumtel’in kendisi gibi kaliteli bir kardeş markası olduğunu ve bu markanın da Luxell olduğunu belirtmeden geçmek olmaz.

Kumtel Aradığınızdan Daha Fazlası

Kumtel’in ürün yelpazesi kısaca şöyle özetlenebilir: infrared ısıtıcılar, karbon ve quartz ısıtıcılar, konvektörler ve fanlar, her güçte ve tipte vantilatörler, mini fırınlar, gazlı ocaklar, elektrikli barbekü, elektrikli ocaklar, tost makineleri ve tam boy fırınlar. Buradan da görüleceği bir evin ısınma ve soğutma ve pişirme gereksinimlerinin tamamını karşılamaya talip bir marka... Bu yerli markanın ürünleri hakkında bilgi almak istiyorsanız beyazesyamerkezi.com’da merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bulacaksınız. Kumtel’in servis ağı birçok firmanın çok ötesindedir. Evinizde hala bir Kumtel Infrared ısıtıcı yoksa kış gelmeden şimdi almanın tam zamanı.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/kumtel/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder