15 Eki 2014

King - Beyaz Eşya Merkezi

Evinize ve Gönlünüze Taht Kuran Bir Marka: King

Tasarım harikası ev aletleri ve uygun fiyatlarıyla evinize ve gönlünüze taht kuran bir marka olan King, 1953 yılından beri Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri üreten markalarının başında geliyor. 1953 yılında kurulduğunda Türkiye’de ilk termos üretimini gerçekleştiren marka, 1974 yılında anonim şirkete dönüşmüş, 1985 yılından itibaren küçük ev aletleri üretimine ve ithalatına başlamış; dünyaca ünlü Zojirushi ve Phoenix markalarının Türkiye temsilciliklerini almıştır. Ayrıca aynı yıl Alman TÜV/GS ve Avrupa Birliği CE kalite onay belgelerinin de sahibi olmuştur. Halen binlerce eve getirdiği yaşam tarzıyla fark yaratan King, üretimde yenilikçilik, liderlik, en iyi tasarımı oluşturma felsefelerini ilke edinmiş ve adil fiyat anlayışıyla tüketicinin beğenisine sunuyor.

King elektrikli ev aletleri tam 4 yıl garantili!

Yeniliğe ve büyümeye önem veren, kullanıcı memnuniyetini her zaman birinci planda tutarak üretim yapan King’i diğer markalardan ayıran en büyük özellik, markanın ürettiği ev aletleri için kullanıcılarına 4 yıl garanti sözü vermesi. Tabi tüm King ev aletlerinin üretim öncesinde, üretim sırasında ve üretim sonunda geçirildiği bir dizi kalite kontrol aşamalarını saymıyoruz bile. 60 yılı aşkın süredir güvenilir kalite, uygun fiyat ve yılların deneyimiyle üretimine devam eden ve birçok ailenin tercihi olan King elektrikli ev aletleri sektöründe faaliyet gösteriyor ve ürün yelpazesini daha da genişletmek ve her geçen gün müşterilerini daha da memnun edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gönlünüze taht kuracak olan King için evinizde yer açın!

Marka, sürekli büyüyen pazarlama, dağıtım ve servis ağıyla, iç pazara ilaveten Azerbaycan, Gürcistan, Mısır, Irak, Tunus, Cezayir ve Fas’ın aralarında bulunduğu birçok ülkeye ihracat yapıyor. Markanın elektrikli ev aletleri kategorisinde aradığınız ürünlerini, en iyi fiyata beyazesyamerkezi.com’da bulabilirsiniz. Bununla birlikte yapacağınız alışverişler 3D Secure sistemiyle güvence altında! Üstelik havale, kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneklerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz. King elektrikli ev aletleri ile bırakın evinizin kralı çalışsın; siz diğer işlerinizi halletmenin tadını çıkarın!
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/king/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder