15 Eki 2014

Regal - Beyaz Eşya Merkezi

Zorlu Grubunun Yeni Harikası, Regal!

Yıllarca tarım ve hayvancılık ülkesi olan Türkiye son yıllarda çağ atlayarak elektronik konusunda ciddi gelişmeler kaydetti ve buna bağlı olarak yeni ürünler karşımıza çıkmaya başladı, tabi ki yeni markalar ile. Ülkemizde bu konuda o kadar ciddi bir rekabet var ki gün geçmiyor ki karşımıza yeni bir marka çıkmasın. Son dönemlerde sıra dışı reklamları ile beyaz eşya dünyasına neredeyse gökten düşen bir marka var. Diğerlerinden hem fiyat, hem de ürün özelikleri olarak çok daha üstün olan bu marka Regal'in ta kendisi.

Regal ile Bulaşık, Çamaşır Korkusuna Son?

Regal tamamen yerli bir marka, tamamı Türk elektronik, tasarım ve bilgisayar mühendislerinin harikası. Aslında hiç de yabancı olmadığımız bir şirketler grubu tarafından üretiliyor. Üretici firma Zorlu Holding. Zorlu deyince herkesin aklına ilk Vestek gelir sanırım. Regal, Vestel’in küçük kardeşi ve beyaz eşya sektörüne son derece iddialı bir giriş yapmış durumda. Vaat ettikleri ve fiyatı ile sizi, gereksiniminiz olmasa bile ürünlerine sahip olmak isteyeceğiniz kadar cazip teklifler sunuyor.

Tüm Korkularınızdan Regal İle Kurtulacaksınız!

Regal size neler mi vaat ediyor? Hemen söyleyelim. 18 dakikada tertemiz bulaşıklar vaat ediyor mesela. Çamaşırlarınızın 12 dakikada sessizce yıkanmasını vaat ediyor. Bununla da yetinmeyip kim korkar elektrik kesintisinden deyip, 21 saat Regal Kombi Buzdolabı ile ürünlerin bozulmayacağını söylüyor. Eh daha ne olsun değil mi? Artık ne çamaşırlar sorun, ne bulaşıklar, ne elektrik kesintisi. Eğer beyazesyamerkezi.com internet sitesini ziyaret ederseniz göreceksiniz ki, ürün yelpazesi sadece bu üç tanesi ile sınırlı değil. Regal ürünleri Manisa tesislerinde tüm kontrollerden geçtikten sonra müşteriye sunuluyor. Tüm ürünler olması gerektiği gibi garanti belgeli ve CE işaretine sahip. Ayrıca Vestel grubunun servis noktalarından yararlanmanız da mümkün. Firma daha kaliteli ve müşterilerine daha fazla zaman kazandıracak ürünler üretebilmek için ar-ge çalışmalarına gerekenin de ötesinde önem veriyor ve bunun neticesinde ürün teknolojisinde sürekli olarak devinim gerçekleştiren bir firma olarak size en iyisini sunuyor.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/regal/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder