15 Eki 2014

Remington- Beyaz Eşya Merkezi

Görünüşünüzdeki Güven; Remington!

Her güne kendinizden emin, karizmatik, güzel ve şık bir şekilde başlayabilmek için ufak yardımcılara sahip olmak hiç de fena olmazdı! Peki dış görünüşünüz için uğraşmaya vaktiniz ve sabrınız yoksa o zaman her an yanınızda olabilecek, pratik çözümler üretebilecek, en yakın arkadaşınız olabilecek ve ihtiyaçlarınızı karşılamada kusursuz hizmet sağlayacak birkaç küçük yardımcıya ne dersiniz? Gün içinde kabaran saçlar, düzenli görünmeyen uzun sakallar... Pratik, şık ve güvenilir yardımcıları ile Remington, sorunlarınıza çözüm, bakımlı görünüşünüze kefil oluyor. Her insan harika görünmeyi hak eder!

Remington Sizi Baştan Yaratıyor!

Bayanların korkulu rüyası haline gelmiş olan banyodan sonra kurutulan saçların kabarması meselesi hepimizin tecrübe ettiği bir meseledir. Kabaran saçlar söz dinlemez ve şekil almaz. Bu yüzden evden çıkmak için hazırlık yaptığınız saatler uzar da uzar. Remington’un sizin için tasarladığı saç kurutma makineleri, elektriklenmeyi önlemek için, %90 daha fazla iyonik bakım ile saçlarınızın kabarmasını önlüyor. Ayarlanabilir ısı ve hız ayarı ile de, sizin temponuza ayak uyduruyor. Böylece, saçlarınızın kabarmasını önlemek için diğer aletlerle harcadığınız zaman da size kalıyor. Arta kalan zamanda kuaföre gitmeyi sakın düşünmeyin! Remington saç şekillendirmeürünleri, kendi kendinizin kuaförü olmanızı sağlıyor. Ayarlanabilir sıcaklık derecesi ile yıpranmayı önleyip saçınızın parlak görünüşünü korurken, saçınıza istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Üstelik otomatik kapanma özelliği ile de Remington, güvenliğinize en çok önem veren kuaför olmayı da ihmal etmiyor. Kusursuz bir fön, parlak saçlar, doğal dalgalar, en kısa sürede mükemmel sonuç!

Remington Erkekleri Unutmadı!

Gelişmiş titanyum kaplı bıçaklarıyla, uzun ömürlü kullanım sağlayan saç ve sakal kesme makineleri, günümüz erkeklerinin en iyi dostu! Keskin çizgiler için geniş düzeltici başlık ve daha yakın düzeltmeler için detaylı düzeltici, kusursuz olmayı seven erkeklerin tercihi oluyor. Remington, tasarladığı kendi kendini bileyen bıçaklar ile size büyük kolaylık sağlıyor. Erkek bakım seti sayesinde şıklığı, teknolojiyi ve görünüşünüz için kusursuzluğu bir araya getiriyor. Bu ürünleri ve daha fazlasını uygun fiyatlara alabileceğiniz beyazesyamerkezi.com ‘da, kredi kartınıza taksit, kapıda ödeme ve havale olanaklarının keyfini çıkarın! Kusursuzluk için fazla kolay, öyle değil mi?

http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/remington

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder