15 Eki 2014

Siemens- Beyaz Eşya Merkezi

Alman Mühendisliğinin Eseri: Siemens

Bazı köklü markalar, insanların hayatını kuşaklar boyunca etkileyebiliyor. Anneannemizin yıllar önce haberleri dinlediği antika lambalı radyoyla, evimizdeki ileri teknolojili buzdolabının aynı markanın logosunu taşıdığına şahit oluyoruz. İşte 1847’de Almanya’da kurulan Siemens, yıllardan beri nesilden nesile birçok kişinin hayatına dokunarak güzelleştiren ve üstün kalitesiyle evlerde kendine her dönem yer bulabilen bir marka.

Siemens’in Başarılarla Dolu Tarihi

Marka, ilk elektrik süpürgesini 1906’da üretti, yıllar geçtikçe ev aletleri sektöründe en güvenilir ve aranan logolardan biri oldu. Siemens’in diğer önemli ilkleri ise şöyle sıralanabilir, 1914’te tarihteki ilk kahve makinesi, 1932’de temizlikte bir devrim niteliğinde olan ilk ısıtmalı çamaşır makinesi, 1964’te ise, ev hanımlarının hala minnettar olduğu icat, bulaşık makinesi, ilk kez markanın logosuyla üretildi. Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem sayesinde, günümüzde halen yenilikleri ve çözümleriyle fark yaratmayı sürdüren Siemens, modern hayatın ihtiyaçlarına yönelik teknolojileri geliştirmeye devam ettikçe gelecekte de aranan bir marka olacak. Dayanıklılık, işlevsellik ve tasarımı her ürününde kusursuz şekilde bir araya getirmesi sayesinde tüm dünyada bilinmeye ve sevilmeye devam edecek.

Siemens Yeteneklerini Hem Mutfakta Hem Banyoda Sergiliyor

Pişirme grubu elektronikleri, çamaşır ve bulaşık makineleri, küçük ev aletleri, soğutucular ve ısıtma grubu, Siemens’in yeteneklerini sergilediği ürün kategorilerinden bazıları. Mutfağınızda mutlaka yer almasını isteyeceğiniz bulaşık makineleri, enerji tasarruflu çalışma prensipleri, sessiz yıkama özellikleri ve bulaşığın kirini algılayarak uygun programı kendisi seçen özel programlarıyla markanın en popüler ürün kategorilerinden biri. Buhar kazanlı veya kazansız ütü modelleri, kırışıklıklara geçit vermeyecek şekilde tasarlanıyor. Ergonomik gövdeleri ve kireç tutmayan taban özellikleri, bu ürünleri uzun süre kullanabilmenizi sağlayabiliyor. Bazı kazanlı modeller, %40’a kadar su tasarrufu yaparak markanın çevreye duyarlılığını da ispatlıyor. Siemens’in iddialı olduğu kategorilerden birisi de klimalar. Klimayı koyacağınız odanın büyüklüğüne göre seçebileceğiniz birçok yüksek performanslı modeli bulunuyor. Ayrıca sigara, yemek gibi kokuları da yok ediyorlar. Akılcı çözümler, etkileyici tasarımlar, yüksek dayanıklılık ve performansa evinizde yer açmanın zamanı geldi. Beyazesyamerkezi.com’da Siemens’in ürünlerini uygun fiyatlara satın alabilir, bu ürünleri uzun yıllar kullanmanın rahatlığını ve mutluluğunu yaşayabilirsiniz.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/siemens/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder