15 Eki 2014

Sony- Beyaz Eşya Merkezi

Yenilikçi bir dünya devi: Sony

Çığır açan teknolojilerin ilk adresi, Japon işçiliğinin kusursuzluğunu bizlere sunan bir dünya devi... Sony, yenilikleri takip eden değil, yeniliklerin öncüsü olan ve yaşam kalitesini arttırmaya yönelik buluşların mucidi olarak geleceğin kapılarını kullanıcılarına herkesten önce açmaya devam ediyor. 1940’ların ikinci yarısında başlayan ses çıkaran cihazlar devriminin mimarlarından biri olan marka, hayatına telekomünikasyon ve ölçümleme cihazları üreterek başlamıştır. 1949’da ilk manyetik teyp kaydedicisi prototipini tasarladığı günden bu yana, sesle ilgili her şeyi mobil hale getiren teknolojiler üretmeye devam etmektedir. Latince ses anlamına gelen “sonic” ve küçük boy anlamına gelen “sonny” kelimelerinin birleşiminden oluşan “Sony” adını aldıktan sonra, 1955 yılında ilk transistörlü radyosunu yapmıştır. Günümüzde Sony deyince, akla kameradan cep telefonuna, kulaklıktan televizyona çok geniş ürün yelpazesi sunan bir dünya devi gelmektedir. Birçok alana yayılmış bu dünya devi, yalnızca geleceğe açılan teknolojilerle ve yenilikçi tasarımıyla değil, aynı zamanda sağlamlığı ve kalitesi ile de kullanıcıların yanında olmaya devam ediyor. Geriye tek soru kalıyor: Bugün bu kaliteli markanın menüsünden ne alırdınız?

Her yerde, her zaman Sony!

İlk buluşlarından bu yana, bir ses mimarı olmayı asla bırakmayan Sony, ilerleyen zamanda görüntü teknolojilerine de yönelerek; yenilikçi dokunuşunu bu alana da taşıdı. Duymaya, görmeye ve duyup gördüklerini kaydetmeye yeni bir tanım getiren marka daha sonra bu çalışmalarının üzerine yeni kollar inşa ederek her eve, her iş yerine, kısacası her yere girmeyi başardı! Üstün kalitesi ile kullanıcılarının güvenini ve takdirini kazanan markanın ürünleri, her evin baş köşesinde yerini aldıktan sonra, seneler boyunca devam eden sağlam bir dostluğa imza atıyor.

Sony ile sürekli daha mükemmele!

Mükemmel lensleri ve portatif yapısı ile fotoğraf makineleri hem doğa çekimlerinde hem de gündelik hayatın içinden kareleri yakalamada her zaman yanınızda. Oyun konsollarında çığır açan Play Station, artık evimizin vazgeçilmezlerinden biri. Yediden yetmişe, her yaştan insanı bambaşka dünyaları keşfetmeye çağıran bu muhteşem eğlence kaynağı olmayan bir evi düşünmek bile istemiyoruz! Sinema keyfini evimize taşımak deyince, akla ilk gelen televizyonları ve DVD ve Blu-Ray oynatıcıları ile Sony oluyor. Şöyle yanına en güzelinden bir ev sinema sistemi de koyduk mu, değmeyin keyfimize!
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/sony

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder