15 Eki 2014

Sunny- Beyaz Eşya Merkezi

Sunny İle Elektronik Dünyasının Tadını Çıkarın!

Bir elektronik markası olarak hayatın her alanına dokunmak bir ideal olsa da bunu başarmak o kadar kolay değildir. Elektroniğin her dalında geniş bir ürün portföyü belirleyip bu doğrultuda üretim yapmak için yeterli tecrübe, nitelikli işgücü, kaliteli materyaller ve kararlılık gereklidir. Sunny bütün bu gerekliliklere sahip, üstelik yerli bir markadır. Beyaz eşyadan televizyona, tablet bilgisayardan küçük ev aletlerine, ses sistemlerinden uydu sistemlerine kadar uzanan ürün yelpazesiyle Sunny, Türkiye'nin önde gelen elektronik markaları arasında yerini yıllar içerisinde sağlamlaştırmıştır.

35 Yıllık Tecrübe: Sunny

1979 yılında kurulan Atmaca Elektronik tarafından bir televizyon ve uydu alıcısı markası olarak oluşturulan Sunny kısa sürede elektroniğin her alanında adından söz ettiren bir marka konumuna ulaştı ve marka sahibini Türkiye'nin 3. büyük elektronik üreticisi yaptı. Bir yandan yüksek teknolojiye sahip geniş üretim tesislerinde yılda 1 milyon LCD, LED TV ve 3 milyon uydu alıcısı üretilirken öte yandan ar-ge çalışmalarını da yürüten firma, entegre uydu alıcısına sahip Alura LED ve Dual LCD TV gibi yenilikleri ve daha nicelerini de müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Türkiye'nin 3. büyük yerli üreticisinin ürettiği bir marka olarak Sunny, arkasındaki 35 yıllık tecrübe ve 1000'den fazla çalışan ile arzuladığınız güveni size temin edebilecek yetkiniktedir.

Evinizin Her Noktasındaki Yardımcınız: Sunny

Tahmin edeceğinizden çok daha büyük bir ürün yelpazesine sahip olan Sunny, size elektronikte ne arzu ettiyseniz sunabilir. Hayatına bir televizyon markası olarak başlayan Sunny, Full HD kalitesi, mega kotrast oranı ve yüksek çözünürlüklü LED TV modelleri ile televizyon keyfine keyif katmak isteyenler için ideal. Evinizin hemen her alanına hitap edecek ürünlere sahip markanın mutfak ürünleri de kaliteden ödün vermiyor. Kolay temizlenebilir iç yüzeyine, kuvvetli ısı yaıtımına ve tropikal kompresöre sahip derin dondurucu modelleri, saklamak istediğiniz yiyecekleriniz için ideal bekleme ortamına sahip. Güçlü kanal kontrolü ve EPG desteğine, proglamlanabilir kayıt düzenleyici ve animasyonlu menü özelliğine sahip uydu alıcısı modelleri, televizyonunuzu dünyaya bağlayacak bir yardımcı arayanlara seçenek sunablecek nitelikte. Bütün bu ürünleri ve daha nicelerini beyazesyamerkezi.com adresinden ulaşabilirsiniz.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/sunny

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder