15 Eki 2014

Vaillant- Beyaz Eşya Merkezi

Isıtma ve Soğutma Sektöründe Bir Lider: Vailllant

İnsanın doğayla mücadelesi varoluşumuzun başından beri süregelen bir fenomendir. Bu ezeli ve ebedi mücadelede insan, düşünebilme yeteneğinden yararlanarak ürettiği önce ilkel sonra teknolojik cihazlarla kendisini doğa karşısında avantajlı konuma geçirme yoluna gitmiştir. Doğayla mücadele ettiğimiz alanların başında iklimlerin değişiminden kaynaklanan, vücudumuzu sıcağa ve soğuğa karşı koruma ihtiyacı gelir. Neyse ki Vaillant, geniş ürün yelpazesi ve son teknoloji ürünleriyle sıcak yaz aylarında serinlemek, ve kara kışın soğuğundan korunmak için ihtiyacımız olan her donanımı bize sağlayacak niteliğe ve tecrübeye sahip.

Vaillant 140 Yıllık Tecrübesiyle Hizmetinizde!

Sektördeki macerasına 1874 yılında başlayan Vaillant, 20 sene sonra ilk kapalı sistem gaz banyo termosifonunu üreterek şofbenin icadına giden yolu açtı. 140 senelik tecrübesinde ısıtma teknolojisinin köşe taşlarını yerine koydu. Duvar tipi ilk şofbeni, duvar tipi ilk ısıtma cihazını, ve duvar tipi ilk kombiyi insanlığın hizmetine sundu. Üretiminin hepsini Almanya’daki 5 fabrikasında gerçekleştiren Vaillant’ın ana cihazları LPG ve doğalgazlı kombiler, duvar tipi/yer tipi kaloriferler, kazanlar, şofbenler, elektrikli ısıtıcılar, oda termostatları ve yenilenebilir enerji cihazlarıdır. Yüksek kalite standardına uygun ürünler üreten bu marka, kaliteli ürünün ancak kaliteli elemanlarla mümkün olabileceğinin bilinciyle müşteri memnuniyetini sağlamak için özel eğitilmiş elemanlardan oluşan güçlü bir servis teşkilatı oluşturmuştur. Türkiye’de 1992 yılından beri hizmet verenVaillant, kaliteli ürün ve eleman havuzuyla ısıtma ve soğutma sektöründe müşterilerin ilk tercih noktalarından biridir.

Isınırken de Serinlerken de Vaillant!

İhtiyacınız olan kombinin en kalitelisiyse %109’a kadar verimlilik performansı gösteren, %30 daha küçük hacmiyle her mekana kolay monte edilebilmeye uygun modelleriyle Vaillant yoğuşmalı kombiler, güvenle kullanabileceğiniz ürünler. Yaz sıcakları başladığı zaman hepimiz klima rahatlığının hayalini kurarız. Kliması olmayanlar için Vaillant klimalar, düşük enerji sarfiyatına rağmen yüksek soğutma gücüne sahip A sınıfı modelleriyle, en doğru seçenek olabilir. Her ihtiyaca, her bütçeye uygun nice modellere, uygun ödeme seçenekleri ve İstanbul içi ücretsiz kargo avantajına sahip beyazesyamerkezi.com adresinde ulaşabilirsiniz.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/vaillant

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder