21 Eki 2014

Vantilatör-Beyaz Eşya Merkezi

Evinizdeki Esinti Kaynağınız: Vantilatör
İnsanlar sıcağın bunaltıcı etkisinden biraz olsun kurtulabilmek için yüzyıllardır türlü yöntemlere başvurmuştur. Görkemli tahtına sıcaktan bunalmış bir şekilde kurulmuş kralları serinletmek için durmaksızın yelleyen hizmetçileri veya narin bileklerini var gücüyle bir ileri bir geri sallayarak kendini yelpazeleyen eski yüzyıl kadınlarını bir düşünün... Neyse ki böyle durumlar geçmişte kaldı çünkü artık vantilatörler var. Sıcak ve nemli geçen yaz mevsimlerinde hafif bir rüzgarın peşine düşüp evimizde açılmadık pencere bırakmayız. Oysa bunun yerine vantilatörün tek düğmesine basarak kendimizi rüzgarlı bir deniz kıyısındaymışız gibi serinlemiş hissedebiliriz! Üstelik vantilatörler artık her odaya uygun güçte ve büyüklükte, ayaklı veya ayaksız, tavanda veya masada duracak şekilde üretiliyor. Durmaksızın gelişen teknoloji, hemen her modele sessizlik özelliği kazandırdı. Ayrıca artık birçok modelde zaman ayarı, uzaktan kumanda, akıllı kapanma gibi pratik özellikler de bulunuyor.
Serinletme ustası vantilatörleri tanıyın!
Gelin vantilatörlerin özelliklerine bir göz atalım. Artık onlar dönen bir pervaneden çok daha fazlasına sahipler! Sunny Vantilatörler, ayaklı, masa tipi ve tavan tipi olmak üzere üç farklı şekilde serinleme ihtiyacınızı karşılıyor. Örneğin minik ama etkili masa tipi model ile ofiste klimayı kendi istediği zaman kapatan, sürekli üşüyen iş arkadaşlarınız yüzünden sıcaktan bunalmanıza harika bir çözüm getiriyor! Bu ürünün masanızın baş köşesini kapacağı kesin. Fakir Vantilatörleri güçlü bir serinlik isteyenler çok sevecek. Kalabalık ailelere Fakir’den kendi etrafında 360 derece dönebilen model önerimiz. Böylece ailedeki herkes eşit şekilde serinleyebilir, en çok kimin tarafına rüzgar geliyor tartışması çıkmaz! Artık hem serinlemek hem de havadaki tozlardan kurtulmak da mümkün! Midea modelleri hava soğutucu formunda beğeninize sunulmaktadır. Havadaki nemi alıp aynı zamanda tozları tutan bu ürünler geniş bir etki alanına sahip. Ayrıca LED kontrol paneli ve uzaktan kumandaları ile kullanımları çok kolay.
İhtiyacınıza uygun vantilatörler size bir tık uzaklıkta!
Evinize, ofisinize veya siz sıcakla nerede başa çıkmak istiyorsanız oraya uygun vantilatörleri www.beyazesyamerkezi.com’da bulacaksınız. Fakir, Sunny, Arzum, Delonghi ve daha pek çok markanın 50’ye yakın modeli, en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleriyle hemen alın, yazı püfür püfür geçirin.
http://www.beyazesyamerkezi.com/vantilator

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder