11 Kas 2014

Beyaz Eşya | Beyazesyamerkezi.com Blog

Her Konuda Bize Yardımcı Olan Beyaz Eşyalar!

Yemekten sonra çıkan bulaşık eziyetini sonra erdiren, yiyeceklerin uzun süre muhafaza edilmesini, kıyafetlerin kısa sürede yıkanmasını ve kurumasını, yemeklerinizin ısınmasını ve pişirilmesini, donduracağınızın ürünlerin depolanmasını sağlayan beyaz eşyalar, artık sadece bunlarla kısıtlı kalmıyor. Evi ev yapan ve artık her hanede muhakkak olması gereken beyaz eşyalar, hayatımızı kolaylaştırdığı kadar isteklerimizden fazlasını da yerine getiriyor. Tüm işleri yaparak bize zaman kazandırdığı gibi düşük enerji tüketimleri ile de artık maddi açıdan yardımcı oluyor.

İşler Makinenin, Zaman Sizin!

Misafirler ağırlandıktan sonra ki mutfağın durumunu hepimiz biliyoruz. Bardaklar, tabaklar, çatal, kaşık.. Hepsi üst üste yığılmış bir şekilde bizi bekliyor. Bulaşıkları elde yıkamak zamanımızı aldığı kadar, boşa su tüketimi ve yorgunlukta cabası oluyor. İşte bu yüzden bulaşık makinesi, çoğu evde yerini almış vaziyette. Geniş kapasiteleri ile misafirlerinizi çağırdınız bile size yardımcı olacağı gibi yarım yük özelliği ile de az olan bulaşıklarınızda yeterli su ve enerji tüketimi yaparak size tasarruf ettiriyor. Çamaşır yıkamak da önceden çok çileli bir işti. Bir yanda elde yıkayarak bitmesini beklediğimiz giysiler, diğer yanda deterjan israfı, diğer yanda ise boşa giden zaman.. Ama artık özellikleri ile zaman, enerji ve kolaylık kazandıran çamaşır makineleri; kırmızı, pembe, siyah gibi renkleri ile de şık tasarıma sahiptir. Yiyeceklerinizi uzun süre taze tutarak depolamada yardımcı olan buzdolapları, bir daha ki mevsime saklamak istediğiniz ürünleri dondurucu bölümünde muhafaza etme imkanı veriyor.

Mutfaktaki Beyaz Eşya Mucizesi

Yemekleri ısıtmada size yardımcı olan mikrodalgalar, dijital ve mekanik saat ile belirlediğiniz süre de yemeklerinizi ısıtıp, süre sonunda size sesli sinyal verme özelliğine sahip. Tam boy fırınlar ise ocağı ile yemeklerinizi yapmaya imkan verdiği gibi tek ve çift bölmeli fırını ve pişirme programları ile de yemeklerinizi en lezzetli şekilde pişirmenize yardımcı oluyor. Setüstü ocaklar şık tasarımları ile mutfağınıza modern görüntü katacağı gibi derin dondurucular da geniş hacimleri ile bir çok yiyeceğinizin tazeliğini koruyarak muhafaza edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder