15 Eki 2014

İndesit - Beyaz Eşya Merkezi

Küçük Ev Aletlerinde Doğru Adres: Indesit

Elektrikli ev aletleri, hepimizin yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. İnsanlar eskiden ev işlerini tamamen beden kuvvetiyle ve çokça zaman kaybederek yaparken, şimdi yeni çıkan ev gereçleri hem zamandan kazandırmakta, hem de çok daha sağlıklı sonuçlar ortaya koymaktadır. Küçük ev aletlerinin yaşamımıza girmesi ile birçok marka arasında rekabet başlamıştır. İşte bu markalar arasında bir tanesi var ki, küçük ev aletleri deyince akla ilk gelen markalardan biri. Hangisi mi? Tabi ki Indesit. Başka hangisi olabilir ki?

İtalyanların Pizzası, Makarnası, Modası ve Bir de Indesit’i Var :

İtalya deyince aklınıza ne gelir? Milano’nun modanın kalbi olması, Venedik’in gondolları, pizza, makarna ve espresso değil mi? Artık bunlara eklenebilecek bir de beyaz eşya markası var. İtalyanlar, Almanya, Japonya gibi ülkelerin karşısına kendi markaları olan Indesit ile çıkıyorlar. Indesit 1975 yılında Fabriona şehrinde kurulan genç bir beyaz eşya markası. Firma reklam alanında en ciddi çalışmasını 2011 yılında Arsenal ile yaparak dünya çapında tanındı. Bu durum aynı zamanda firmanın tüm dünyada ciddi bir pazar payı elde etmesini sağladı. Kuruluşundan bugüne sürekli ilerleme kaydeden firmanın, 2013 mali verileri inanılır gibi değil. Indesit kendi yolunda emin adımlarla giden bir üretici ve genç olmasının avantajları ile insanları güzel bir şekilde şaşırtan ve tatmin eden ürünler sunuyor.

Indesit ile Artık Ne Çamaşır Dert, Ne de Kurutması

Indesit’in ürün portföyüne kısaca bir göz atalım. Su pınarlı buzdolabı ile buzdolabınızı açmadan su içmeniz mümkün. . Ayrıca iki makinenin işini tek makineyle yapan çamaşır makinesi ile kurutma makinesi sistemi Indesitile karşımıza çıkıyor. İkili sistemin yanı sıra solo halde de alabileceğiniz çamaşır makineleri ile çamaşır yıkamak artık çok kolay. Farklı yıkama programı seçenekleri ile çamaşırlarınıza gereken ilgiyi ve sevgiyi gösterebilirsiniz. Marka, bulaşık makinelerinde minimum su ve enerji harcama sözü veriyor. Bunların dışında klimalar, fırınlar, davlumbazlar ve günümüz yaşamının olmazsa olmazı Ankastre ürünler de markanın ürün portföyünde başköşede yerini almış durumda. Tüm bu ürünleri beyazesyamerkezi.com’da inceleyebilir ve evinizi bir İtalyan markası ile zenginleştirebilirsiniz.
http://www.beyazesyamerkezi.com/marka/indesit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder